2011 május 28.

Lakodalom


Az esküvői vacsora tervezett menüje

 

Előétel

Paradicsomos mozzarella

 

Pármai sonka sárgadinnyével

Leves

Újházy tyúkhúsleves
(leveshús tormával és paradicsommártással)

Főétel - szárnyas

Ropogós pecsenyekacsa

 

Cordon Bleu (csirke)

Főétel - sertés

Fokhagymával tűzdelt sült sertéstarja szeletek

Főétel - vad

Áfonyás szarvassült

Vegetáriánus

Rántott sajt

 

Rántott gombafejek

Köretek

Steakburgonya

 

Káposztával töltött burgonyagombóc

 

Párolt rizs

 

Grillezett zöldség

Saláták

Friss saláta

 

Házi savanyúságok

Desszert

Házi sós és édes aprósütemények

 

Gyümölcstál

   

Éjféli vacsora

Töltött káposzta

 

Szárnyasmájjal töltött hús baconbe göngyölve

 

Zöldséges-szójás fasírt

 

Házi savanyúságok

 

Joghurtos-tejfölös pórés almasaláta

 

Majonézes krumpli